Home » Main » Veterinärtjänster För Reptil

Veterinärtjänster För Reptil

Visste du att en reptil kan komma i kontakt med en sjukdom eller parasit precis som alla andra djur? Så reptil veterinärtjänster är mycket viktiga.

Att ha ditt husdjur undersöks rutinmässigt är det bästa sättet att potentiellt upptäcka en sjukdomsprocess innan det blir allvarligt. En mild beteendeförändring kan vara en tidig indikator på att det finns något fysiskt fel med ditt husdjur. Ju tidigare du har det kontrollerat av veterinären, desto bättre är chansen till en framgångsrik återhämtning. Reptiler, av naturen, kommer att göra varje försök att maskera en sjukdom eller sjukdom. Det är bara en överlevnadsinstinkt. Ju tidigare du har det checkat ut, desto bättre är chansen till återhämtning.

Vänta aldrig ut en sjukdom. Det blir i allmänhet inte bättre på egen hand. Det blir oftast bara värre och det är alltid bättre att vara säker än ledsen.

Det är avgörande för ditt husdjurs hälsa att det lever i en miljö med rätt temperatur, fuktbalans och lämplig belysning. Som en del av undersökningen och samrådet kommer vi att diskutera de nuvarande levnadsvillkoren och göra rekommendationer för att uppnå bästa kvalitet livsmiljö för din reptil vän.

Många reptiler blir sjuka på grund av en dålig diet. Varje art har sin egen speciella diet och får ofta inte den erforderliga mängden näringsämnen som behövs för att upprätthålla god hälsa, vilket kan leda till metabolisk bensjukdom. Vi erbjuder rekommendationer om dieter och har mineral-och näringstillskott för reptiler för att förhindra näringsrelaterade sjukdomar.

kolla in alla tillbehör till reptiler du kan köpa på snorbilligt:

Fysisk Undersökning / Diagnostiska Work-Ups Rekommendationer om djurhållning specialkost Parasit Testning Och Kontroll Sjukhusvård Hus Samtal