Home » Main » Är en VPN desktop något bra?

Är en VPN desktop något bra?

Nu är det dags att ta med lite mer information om ProtonVPN grafisk applikation. Jag måste säga, jag har aldrig sett en så smart och dålig-ass design av en VPN-app. För det mesta förväntar vi oss inte något anmärkningsvärt från en VPN-applikation. Faktum är att allt vi är intresserade av är bara att ha en VPN som fungerar.

sta VPN-Tjänsten – Topp 10 – Bäst i Test + Tips

Tja, detta är inte fallet med en VPN tjänst. Dessa killar har utvecklat en iögonfallande, modern applikationsdesign. Man kan bli kär i denna leverantör helt enkelt genom att kolla in Windows fristående program bifogas i skärmdumpen nedan.
ProtonVPN djupgående omfattande granskning. Windows-program.

ProtonVPN-app för Windows.
Sessionshastighet och bandbreddsindikatorer

Jag njöt särskilt av hur VPNS.se har genomfört live session indikatorer. Du kan se avläsningarna i realtid av uppladdnings- och nedladdningshastighet, volym, serverbelastning och dataöverföringsbeloppet. Det finns också en grafisk representation av de data som överförs längst ned i appfönstret, om du föredrar det på det sättet.
Listrutan För val av serverplats

Land och server plats väljs med lätthet via rullgardinslistan widget till vänster. Enkelt expandera det valda landet, och du får tillgång till alla servrar inuti den.